Pozdravljeni,

Leto je okoli in spet je napočil čas za podaljšanje ali naročilo nove Modre kartice. V letošnjem letu ostaja enak model članstva kot je bil lansko leto. Možno je torej naročilo podpornega člana SZS ali aktivnega, več razloženo spodaj. Prosim da si dosledno preberete vsebino, se odločite za pakete in upoštevate roke naročil, da ne bo nepotrebnega problema. Mail pošiljam tudi bivšim članom, tekmovalcem, v kolikor je želja po naročilu.

Člani Smučarske zveze Slovenije (SZS) so društva s svojimi člani. Predpogoj za včlanitev fizične osebe v SLOSKI Klub je predhodno članstvo v izbranem društvu oz. klubu, ki je član SZS.

Stara MK vam bo potekla 30.6.2023 ob 00.00 uri. Po tem datumu nimate več ugodnosti predvsem pa tekmovalci ne zavarovanja, ki ste ga pridobili z MK kartico 2022/2023 (razen licenčne nalepke, ki ostane na tej kartici in velja do 31.12.2023). Nova modra kartica pa vam velja do 30.6.2024, ne glede na rok naročila.

Pozivamo vas da prijave in plačila za prijave oddate čim prej, le tako bomo lahko pravočasno uredili članstvo posameznikov.

V letošnji članski sezoni ostaja enak model kot lansko leto, torej: V sezoni 2023/2024 je SZS ohranila model članstva z namenom po večji popularnosti in pripadnosti smučarskih športov na lokalni in nacionalni ravni. Članstvo SZS se imenuje SLOSKI Klub, Ime predstavlja skupnost, družino članov, ki delujejo na področju smučarskega športa, imajo smučarski šport radi, v njem uživajo in ga podpirajo. Zato so društvom in klubom s svojimi člani sta na voljo dve vrsti članstva, odvisno od stopnje vključenosti članov v delovanje SZS:

1.SLOSKI članstvo – AKTIVNI ČLAN (25€)

Fizična oseba, ki je včlanjena v društvo, ki je član SZS in ima plačano članarino v svojem klubu ter je s svojo dejavnostjo intenzivno vpeta v trenažni in tekmovalni proces SZS. Med aktivne člane spadajo tekmovalci, trenerji, sodniki, delegati in člani ZUTS. Aktivni člani svojo članstvo v SLOSKI Klubu izkazujejo s člansko izkaznico v obliki fizične kartice.

2.SLOSKI članstvo – PODPORNI ČLAN (5€)

Fizična oseba, ki je včlanjena v društvo, ki je član SZS in ima plačano članarino in ni intenzivno vpeta v trenažni in tekmovalni proces SZS. Med podporne člane spadajo podporniki, starši in drugi člani, ki podpirajo smučarske športe. Podporni člani svojo članstvo v SLOSKI Klubu izkazujejo s člansko izkaznico v obliki virtualne personalizirane QR kode.

Članom SZS so v sodelovanju z Zavarovalnico Generali pripravili prenovljene pakete zavarovanj. Postani AKTIVNI ali PODPORNI član in si izberi svoj paket zavarovanj – link: https://sloski.si/sloski-klub-cenik/

Za podaljšanje ali naročilo MK oz. SLOSKI Klub članstva morate kot do zdaj poslati izpolnjeno PRIJAVNICO/EVIDENČNI LIST z vašim lastnoročnim podpisom (pisna oblika) – BREZ TEGA VAM KARTICE NE BOMO NAROČILI. OBVEZNO NA EVIDENČNI LIST ALI NA PRIJAVNICO VPIŠITE TUDI DAVČNO, TELEFONSKI KONTAKT TER MAIL – BREZ TEGA V APLIKACIJI NE MOREM NAROČITI MODRE KARTICE. Prijavnico lahko prinesete trenerjem (v tem primeru trenerje naprošam, da me o tem obvestite, da jih pravočasno naročim), jih pošljete po klasični pošti na naslov SMUČARSKI KLUB CELJE, Aškrčeva ulica 13, 3000 Celje (tudi v tem primeru prosim napišite na mail, da vemo da ste poslali in se ne izgubi) ali pa skenirano/sliko lista pošljete po mejlu na – sduniorcelje@gmail.com .

Kot že prejšnja leta moramo o zakonu o varstvo osebnih podatkov vaše fizično podpisane prijavnice skrbno hraniti v klubskem arhivu. Kot že zapisano brez prijavnice v fizični obliki vam MK ne bomo dali v izdelavo. Ko od vas prejmemo vso potrebno dokumentacijo + plačilo izbrane Modre kartice vam damo v naročilo izdelavo nove MK. Veljavnost MK in izbranih zavarovanj začne teči 3 dan od plačila iz naše strani na TRR Smučarske zveze Slovenije.

PLAČILO se izvede na TRR društva (pod namen zapišite MK + Ime in priimek za koga plačujete, potrdilo o plačilo pa priložite v mail) ali prinesete trenerjem- tudi o tem me prosim obvestite, saj kartica ne bo naročena dokler ne bo znesek le te poravnan na klubu.

Vsi tekmovalci, ki še niso prestopili v naš klub mora MK oz. članstvo SLOSKI Kluba urediti klub v katerem so registrirani.

EVIDENČNI LIST: Vsem, ki ste v prejšnji sezoni 2022/2023 že bili člani Smučarske zveze Slovenije so na mail, ki ste ga navedli ob naročilu MK poslali povezavo do vašega evidenčnega lista, skupaj z nagovorom in dopisom v katerem so predstavili vsebino MK 2023/24.  Evidenčni list lahko le dopolnite, označite izbrano MK ter podpis in nam evidenčni list posredujete.

 

Prilagamo povezave, kjer si lahko skrbno pregledate dokumente, ter natančnejše informacije glede članstva: https://sloski.si/sloski-klub-clanstvo/

Linki do strani:

Evidenčni list https://www.modrakartica.com/mars/index.php?p=ELEmail&hash=014e105b0b2834320ee23b470776cb09

Prijavnica 2023/2024 ( https://sloski.si/wp-content/uploads/2023/06/Prijavnica-za-clane-klubov-drustev-SLOSKI-Klub-2023-2024-VP.pdf )

FIS Athlete’s Declaration Form ( https://assets.fis-ski.com/image/upload/v1547111686/fis-prod/assets/Athletes_Declaration_-_English.pdf )

FIS KODA (Ekipa Čas): Za vse FIS tekmovalci, ki želite pridobili FIS kodo prosim, da označite zahtevek za FIS kodo pri naročanju MK. Vsi ki FIS kodo prejemate prvič (prvo leto FIS program) pa nam dostavite / pošljete poleg označene FIS kode še podpisano deklaracijo (dokument priložen spodaj, zgoraj povezava do linka). Tako bomo lahko lahko tudi FIS kodo ustvarili pravočasno in prijavili tekmovalce. .

Še en pomemben podatek za vse FIS tekmovalce. FIS koda za tekmovalce, ki vstopajo v FIS program znaša cena kode 22€, za vse ostale tekmovalce (letnik 2004 in starejši, U18+) pa znaša 36€ . Člani reprezentanc  imajo FIS kodo brezplačno!! Ker ste poleti veliko na snegu, prosim da za FIS ekipo uredite čim prej, da bodo zavarovani.

Včlanitev bo možna po 20.6.2023, mi pa bomo kar začeli z zbiranjem prijavnic. Roki naročanja :

1.rok: 26.6.2023 do 12h – predvsem za FIS ekipo in U14-U16 da bodo kartice prišle prav čas.

2.rok: 1.8.2023 do 12h

3.rok: 25.9.2023 do 12h

V primeru da imate kakršnakoli vprašanja, smo vam vedno na voljo na email naslovu: sduniorcelje@gmail.com , sasabrezovnik1995@gmail.com ali direktno na telefon 051 484 006 – Saša. 🙂

Gremo novim zmagam naproti.

Športni pozdrav,

SK Celje