Modra kartica

Modra kartica za sezono 2019/2020 – Tekmovalci

Obstoječe modre kartice prenehajo veljati 30.6.2019, s tem datumom prenehajo tudi vsa zavarovanja, ugodnosti in popusti, ki izhajajo iz modre kartice. Modra kartica poleg zavarovanja predstavlja tudi članstvo v SZS in je obvezna za vse tekmovalce, ki nastopajo na regijskih, državnih ali FIS tekmah. Modra kartica je tudi osnova za kasnejši nakup SSV vozovnice.

Tekmovalcem in staršem predlagamo, da se s trenerjem dogovorite katero modro kartico potrebujete, trenerji pa bodo seznam skupine posredovali naprej. Ker postopek registracije vseh tekmovalcev poteka preko kluba je za tekmovalce potrebno urediti modro kartico najkasneje do 25.6. v tekočem letu, da imajo tekmovalci s prvimi snežnimi treningi v tujini že urejeno zavarovaje.

Modra kartica 2019/2020 – Drugi člani

Modro kartico prav tako potrebujejo vsi učitelji, ki želijo poučevati v klubski športni šoli in sicer paket Mala modra kartica PLUS, prav tako pa morajo imeti urejeno zavarovanje odgovornosti, ki se uredi sočasno z nakupom MK.

Modro kartico si lahko naročijo tudi drugi člani in s tem potrdijo tudi članstvo v Smučarski zvezi Slovenije (SZS). Glede na paket MK so imetniki MK deležni poleg članstva v SZS tudi drugih ugodnosti. Več na spodnji povezavi:

https://www.modrakartica.com/Za-clane-klubov/Ugodnosti-za-clane